OVER
GEVAARLIJKESTOFFEN.NET

Leuk dat je de weg naar Gevaarlijkestoffen.Net hebt gevonden.  Na een paar jaar offline te zijn geweest is deze website sinds 4 november 2019 weer online.  En we hebben grootste plannen met de website.

Misschien nogal hoogmoedig om te verkondigen dat we hét gevaarlijke stoffen platform van Nederland gaan worden. We zijn net begonnen met een nieuw begin en we moeten ons nog gaan bewijzen. 

Wat kun je verwachten

  • Een website met nieuws over de opslag en het transport van gevaarlijke stoffen.
  • Handige tools waarmee je snel informatie kunt opzoeken.
    • ADR digitaal.  Met deze tool kunt u het ADR digitaal raadplegen en doorzoeken. De contouren van het ADR digitaal worden inmiddels zichbaar en de planning is dat versie 1 van deze tool voor het einde van 2020 volledig klaar is. Uiteraard krijgt de tool een update zodra de nieuwe versie van het ADR uitkomt. Na het ADR gaan we ook aan de slag met het RID en ADN. 
    • de 1000 punten tool.  Deze mag eigenlijk op een site zoals deze niet ontbreken. 
  • Op de naslag pagina vindt je de ADR, RID & ADN handboeken zoals je die ook op de website van de rijksoverheid kunt vinden.  Op deze website hebben we van één document handige PDF bestanden per hoofdstuk gemaakt zodat e.e.a. makkelijker te lezen zal zijn.
  • Ook een webshop staat op de planning. Een webshop met verschillende producten op gebied van gevaarlijke stoffen, veiligheid, transport en logistiek.

Zodra we een stevige basis hebben gelegd gaan we werken aan de uitgave van een gevaarlijke stoffen magazine. De uitgave van de eerste editie stond op de planning voor 2020 maar is door Corona helaas uitgesteld.  Wat in het vat zit verzuurt echter niet en voor ons blijft het magazine uiteindelijk de zogenaamde kers op de taart.

GEVSTOF LOGO NEW

OVER   

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486

Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

BLIJF OP DE HOOGTE  
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Home
  • OVER GEVAARLIJKESTOFFEN.NET