De nieuwe Internationale waterstofgids is uit. Het bevat een overzicht van de Nederlandse waterstofsector en bedrijfsprofielen. Wilt u uw bedrijf ook laten opnemen in de waterstofgids? Stuur dan vóór 19 maart uw bedrijfsprofiel in. RVO en partners presenteren de gids tijdens de Innovatie Expo, op 8 april.

De waterstofgids is Engelstalig en is getiteld Excelling in Hydrogen. Met deze gids zoekt de Nederlandse waterstofsector naar internationale samenwerkingen en handel. Het laat het buitenland zien welke ervaringen en oplossingen Nederland heeft op het gebied van waterstof. Zo tonen we de innovatieve kracht van de Nederlandse waterstofsector.

International Clean Energy Partnership
De gids is het resultaat van een publiek-private samenwerking binnen het ICEP-programma van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en haar partners: FME, Topsector Energie en TKI-Nieuw Gas, creëerden deze gids.

Het programma International Clean Energy Partnership (ICEP) richt zich op handelsbevordering voor de Nederlandse hernieuwbare energiesector. Daarnaast helpt het programma buitenlandse overheden bij de ontwikkeling van een duurzaam energiebeleid. Ook ondersteunt ICEP Nederlandse bedrijven, in bijvoorbeeld de waterstofsector, met zakendoen in het buitenland. Voor hen organiseren zij activiteiten zoals handelsmissies, matchmakingevenementen en sectorbijeenkomsten. Deze waterstofgids draagt hieraan bij.

Uw bedrijf ook laten opnemen in de gids?
Lees hier meer over opwebsite van de Rijksdienst van ondernemend Nederland. Op deze website kunt u ook uw vragen stellen.

download pdf : Excelling in Hydrogen - Dutch technology for a climate-neutral world

BRON :Rijksdienst van ondernemend Nederland

GEVSTOF LOGO NEW

OVER   

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486

Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

  • Home
  • NIEUWS
  • Nieuwe gids voor de Nederlandse waterstofsector