OVER
GEVAARLIJKESTOFFEN.NET

Leuk dat je de weg naar Gevaarlijkestoffen.Net hebt gevonden.  Na een paar jaar offline te zijn geweest is deze website sinds 4 november 2019 weer online.  En we hebben grootste plannen met de website.

Misschien nogal hoogmoedig om te verkondigen dat we hét gevaarlijke stoffen platform van Nederland gaan worden. We zijn net begonnen met een nieuw begin en we moeten ons nog gaan bewijzen. 

Wat kun je verwachten

 • Een website met veel nieuws over de opslag en het transport van gevaarlijke stoffen.
 • Handige tools waarmee je snel informatie kunt opzoeken.
  • ADR digitaal.  Een web-app waarmee je informatie op basis van een UN nummer kunt opzoeken.  De eerste versie komt zal dit jaar uitkomen.
  • de 1000 punten tool.  Deze mag eigenlijk op een site zoals deze niet ontbreken. 
  • Veiligheidsadviseurs index.  Met deze tool willen we veiligheidsadviseurs en hun potentiele klanten bij elkaar brengen.  Een handige zoekfunctie voor bedrijven die op zoek zijn naar een veiligheidsadviseur in de buurt.
  • Warehouse index. Met de warehouse index tool gaan we opslagbedrijven en potentiele klanten bij elkaar brengen. Bedrijven die opslagruimte zoeken voor hun (gevaarlijke) goederen kunnen met deze tool op basis van verschillende zoekcriteria bedrijven vinden in de regio waar zij hun goederen willen opslaan.
 • Op de naslag pagina vindt je de ADR, RID & ADN handboeken zoals je die ook op de website van de rijksoverheid kunt vinden.  Op deze website hebben we van één document handige PDF bestanden per hoofdstuk gemaakt zodat e.e.a. makkelijker te lezen zal zijn.
 • Ook een webshop staat op de planning voor 2020. Een webshop met verschillende producten op gebied van gevaarlijke stoffen, veiligheid, transport en logistiek.

Als kers op de taart komen we eind 2020 / begin 2021 met onze eerste editie van een nieuw vakblad.  Het vakblad gaat heel toepasselijk Gevaarlijkestoffen.NET heten.

 

 

OVER

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486
Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief