Welkom

Welkom op gevaarlijkestoffen.NET.   Het oude gevaarlijke stoffen platform in een nieuw jasje gestoken.

Op deze website tref je, behalve het laatste nieuws op het gebied van opslag en transport van gevaarlijke goederen, ook een aantal handige tools.  We werken momenteel aan de kers op de taart, een nieuw vakblad met de toepasselijke naam gevaarlijkestoffen.NET.   De komende maanden gaan we keihard werken aan het nieuwe blad en de tools die we op deze website gaan plaatsen.

Heb je vragen of suggesties, laat het dan weten via het contactformulier op deze website.  We zullen je uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Nieuwsbrief voorbladBij de bouw van een gevaarlijke stoffen platform en rekening houdend met de ambities die we hebben, kon de komst van een nieuwsbrief niet uitblijven.  Het woordt nieuwsbrief dekt echter niet de lading vandaar dat wij het voorlopig op nieuwsbrief+ houden.

Een nieuwsbrief die de opmaat vormt naar de uiteindelijk publicatie van een nieuw vakblad omtrent de productie, de opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Een vakblad van en voor professionals dat, tenzij Corona de komende maanden enorm veel roet in het eten gooit, in september voor het eerst zal worden uitgebracht. 

Tot die tijd, maar ook daarna, de periodieke nieuwsbrief.  Het eerste exemplaar kunt u hieronder downloaden maar als je de nieuwsbrief voortaan automatisch wilt ontvangen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.  Nu inschrijven voor de nieuwsbrief betekent ook dat u het eerste nummer van het nieuwe vakblad gratis ontvangt.

Download de eerste nieuwsbrief HIER


OVER

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486
Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885
IBAN : NL79 INGB 0661872084
BTW : NL002013533B10

 

BLIJF OP DE HOOGTE
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2019 Gevaarlijkestoffen.NET