GRAND OPENINGEen nieuw begin, een leuke titel voor de eerste blog op deze website.  Na een paar jaar afwezigheid is Gevaarlijkestoffen.Net weer helemaal terug. Gestoken in een nieuw jasje en met de enorme ambitie om van deze website hèt gevaarlijke stoffen platform van Nederland en wellicht ook een deel van België te maken.  Een platform waarbij we professionele partijen bij elkaar willen brengen maar ook tools gaan bouwen waarmee snel informatie kan worden opgezocht. 

Het digitaliseren van het ADR is inmiddels in volle gang en zal in de komende weken online komen.  Uiteraard zullen we in de toekomst ook aandacht gaan besteden aan het bouwen van apps voor de mobiele telefoon of tablet.  Iets dat minder ver in de toekomst ligt is het uitbrengen van een nieuw vakblad voor iedereen die zich bezighoudt of wil houden met de opslag en distributie van gevaarlijke stoffen.  We zijn momenteel hard bezig om het definitieve format en de vormgeving vast te stellen.  Het eerste nummer van gevaarlijkestoffen.NET komt op 2 maart uit. 

Het is mooi om aan de start van een nieuw begin te staan met alle plannen die nog uitgevoerd moeten worden.  Een transformatie van droom naar idee naar papier naar realiteit. Wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden.  

 

 

 

 


OVER

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486
Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885
IBAN : NL79 INGB 0661872084
BTW : NL002013533B10

 

BLIJF OP DE HOOGTE
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2019 Gevaarlijkestoffen.NET