Gevaarlijkestoffen.NET magazine

Momenteel werken we hard aan de eerste editie van Gevaarlijkestoffen.NET,  een modern vormgegeven vakblad vol informatie van en voor professionals die zich bezighouden met de opslag en transport van gevaarlijke stoffen, partijen die zich bezig houden met handhaving, wetgeving of vergunningverlening en voor iedereen die interesse heeft om zich in dit mooie vakgebied te bekwamen.

In het nieuwe magazine gaan we uiteraard stilstaan bij veranderende wetgeving, we besteden aandacht aan evenementen die plaatsvinden en gaan ook dieper in op innovaties binnen het vakgebied.  Onderwerpen die in het magazine worden behandeld zullen, indien daar de noodzaak voor is, verder worden uitgediept op deze website.

Zover is het echter nog niet.  Richting de eerste editie moeten we nog enorm veel werk verzetten en we zullen u op deze website en via onze nieuwsbrief op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Vindt je het overigens leuk om zelf een bijdrage te leveren aan ons magazine, laat het ons dan weten.  We zoeken nog mensen die periodiek tijd kunnen en willen vrijmaken om een column of artikel te schrijven, of voor onze nieuwe rubriek "een dag in het leven van" geinterviewd willen worden. Uiteraard stellen we voor het schrijven van een column of artikel een leuke vergoeding ter beschikking. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van ons nieuwe blad schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.  Indien je een bijdrage wilt leveren aan het nieuwe magazine, stuur dan even een berichtje via het contact formulier of bel me even op 0646855372.  We kunnen dan snel een afspraak maken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

GEVSTOF LOGO NEW

OVER   

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486

Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

BLIJF OP DE HOOGTE  
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief