de pagina die u probeerde te openen is bestemd voor onze ADR tool abonnees. Indien u een login en wachtwoord hebt, vul deze dan hieronder in. Geen login ?  meld u dan aan voor de ADR digitaal tool.  Voor een bedrag van slechts 99 euro per jaar kunt u de digitale ADR raadplegen waar en wanneer u maar wilt. 

ADR DIGITAAL LOGIN

Welkom op Gevaarlijkestoffen.NET  Het gevaarlijke stoffen platform waar elke dag keihard aan gewerkt wordt. Niet alleen een website met het laatste of recent gevaarlijke stoffen nieuws, maar  ook handige tools waaronder een 1000 punten tool, de begrippenlijst of de handboeken ADR, RID en ADN.

Ook treft u hier de DIGITALE ADR.  Het ADR die we momenteel omzetten naar een digitale versie en waarvan u de ontwikkeling op deze website op de voet kunt volgen omdat we deze online ontwikkelen zodat u alvast kunt "proeven" aan de tool die u straks in staat stelt snel, efficient en natuurlijk digitaal door het ADR te navigeren.

Het ADR is straks als jaar abonnement te krijgen.  Uiteraard tegen zeer bescheiden kosten.  Lees hier meer over onder ADR digitaal. 

Na het ADR komen we ook met het RID, ADN en IMDG in een digitale vorm.  Als u zich straks op meerdere modules abonneert krijgt u mooie kortingen.  Als u zich op 3 modules abonneert is de 4e zelfs gratis.  Zover is het echter nog niet.. Eerst de focus op het ADR die u zonder verplichtingen twee weken lang kunt uitproberen.

 

ADR DIGITAAL

Het ADR in een digitaal jasje. Eenvoudig zoeken binnen alle delen van het ADR.  Een geweldige online tool die we de komende jaren nog veel verder gaan ontwikkelen.  Altijd up to date en later dit jaar ook met het RID & ADN.  Probeer de ADR tool en meld u aan voor een proefperiode van één week Uiteraard gratis en het verplicht u tot niets.

direct bestellen kan natuurlijk ook. 

NASLAG

Op de "naslag" pagina treft u verschillende tools die u kunnen helpen met de opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen.

GEVSTOF LOGO NEW

OVER   

Over Gevaarlijkestoffen.NET

Telefoon : +31 (0)850 470486

Mobiel : +31 (0)6 46855372
KvK Rotterdam : 24491885

BLIJF OP DE HOOGTE  
En schrijf je in voor onze nieuwsbrief